USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Ягодинській митниці у півтора рази збільшилися порушення

9 Серпня 2013 17:31
Найчастіше через кордон громадяни хочуть незаконно перевезти наркотичні та тютюнові вироби, зброю, м’ясну продукцію, насіння сільгоспкультур, продукти харчування, автозапчастини, засоби від шкідників, будівельні матеріали, вироби легкої промисловості й товари народного вжитку, інформують у прес-службі головного управління Міндоходів в області.
Цьогоріч у півтора рази почастішали порушення митних правил на Ягодинській митниці. Тобто, це на 439 справ більше, ніж за аналогічний період торік. А в цілому, це 1389 справ, на загальну суму порушень - 19,3 мільйона гривень,
Зокрема, фахівці Ягодинської митниці найчастіше фіксували порушення митних правил під час переміщення громадянами тютюнових виробів, м’ясної продукції, насіння сільгоспкультур, продуктів харчування, автозапчастин, засобів від шкідників, будівельних матеріалів, виробів легкої промисловості й товарів народного вжитку, - йдеться у повідомленні.
З початку року працівники митниці виявили 17 випадків незаконного переміщення через митний кордон наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів.
Зокрема, у трьох випадках зафіксували незаконні переміщення особливо небезпечного наркотичного засобу – марихуани, та психотропної речовини – метаморфіну. З прекурсорів нелегальним шляхом спробували перемістити через митний кордон України перманганат калію. У інших випадках зупинили незаконне переміщення медичних препаратів із вмістом психотропних речовин.
Крім того, зафіксували 21 випадок незаконного переміщення зброї та набоїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
володщимир Показати IP 9 Серпня 2013 21:57
брали. берем. будемо брати. а вам дур..м будемо розказувати казки про нас добрих і правильних.
Вчителька Показати IP 10 Серпня 2013 10:12
Володщимир неграмотний ти просто при**рок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus