USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На кордоні з Волинню затримали контрабандиста з трамадолом. ФОТО

15 Грудня 2010 09:47
Громадянин України намагався перевезти через кордон автомобілем сім капсул медичного препарату, що містить трамадол, обіг якого обмежений.
Легковик Seat 2008 року випуску під керуванням 60-річного чоловіка прибув у міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Устилуг», повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.
Виходячи з аналізу та оцінки ризиків, прикордонники запідозрили ймовірності перевезення цим транспортним засобом заборонених предметів.
Під час спільного огляду транспортного засобу було виявлено 7 капсул медичного препарату «TRALGIT» в поліетиленовому пакеті, що знаходився в паперовому ящику, захованому в багажному відділені автомобіля.
Згідно з висновком спеціаліста НДКЕЦ при УМВС у Волинській області у цих капсулах знаходилась порошкоподібна речовина, яка містить «трамадол».
Цей препарат, віднесений до наркотичних засобів, обіг яких обмежений згідно з постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».
Складено протокол про порушення митних правил, а автомобіль конфісковано як засіб перевезення контрабанди.
Сума оцінки – 84 тисячі 400 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хохма Показати IP 15 Грудня 2010 11:55
Оце заробляють. Я в шоці. Пенсіонер віз собі ліки (не фальсифікат, який у наших аптеках) і тут бац-7м капсул не допив, а в неньку-Україну вїхав. Машину конфіскували, а як TIRами везуть всяку фігню ніхто не бачить. ДЕБІЛИ. Клімчук, Ви пане хазяїн області чи хто? В пенсіонера 7-м капсул знайшли і за це машину забрали. А якби він їх в труси запхав і пішки переходив, то труси забралиб????
)) Показати IP 15 Грудня 2010 12:48
уроди! більш нічого не скажеш...
filadelfos Показати IP 15 Грудня 2010 14:47
да вообще слов нет!!тошнит от этих клоунов!((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus