USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ковельських депутатів «полює» прокуратура?

29 Травня 2009 17:05
Депутат Ковельської міськради Володимир Матвєєв під час 54 сесії міськради розповів про спроби тиску на депутатів завдяки адміністративному ресурсу. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Володимир Матвєєв нагадав, що із листопада 2008 року депутати обговорюють проблеми садівничого масиву «Урожай». А депутат Сергій Соболєв намагається вирішити це питання і продукує власні проекти рішень для його вирішення. Володимир Матвєєв зауважив, що, напевно, це комусь не подобається. Він повідомив, що 20 травня Сергія Соболєва було запрошено у прокуратуру.
 
Тому депутат наголосив на тому, щоб прокуратура дала письмову відповідь із цієї ситуації. Звертаючись до Ковельського міського голови Сергія Кошарука, він запитав, хто дав таку команду? І зауважив, що депутатський корпус має якось прореагувати на такі дії.
 
Депутат Ковельради Сергій Соболєв зауважив, що 19 травня відбулося засідання земельної комісії, на котрому розглядалося і питання садівничого масиву «Урожай». А ось уже 20 травня його запросили до прокуратури. А там йому показали матеріали юридичного відділу, де «червоною ниткою» йшлося про самозахоплення частини «Урожаю».
Сергій Соболєв наголосив на тому, що влада має важелі впливу для управління депутатами. Проте він вважає, що справа «Урожаю» поступово просувається, – повідомляє ЗІК.
А ось депутат Сергій Товкач при ймовірному внесенні питання про порядок надання земельних ділянок для індивідуальної житлової забудови, звернувся до представника прокуратури у залі. Він зауважив в усному поданні до прокуратури про перешкоджання депутатської діяльності. Також він озвучив думку про перевірку ситуації, що склалася, прокуратурою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus