USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На луцькому депо знову може виникнути передстрайкова ситуація?

9 Червня 2009 19:05
Працівники Луцького підприємства електротранспорту знову впродовж двох місяців не бачили зарплати. Про це «Волинським Новинам» розповіла член страйкому підприємства Марія Іващук.
 
За словами пані Іващук, на підприємстві склалася досить складна ситуація. Працівникам луцького депо знову заборгували платню за два місяці – цього разу люди не бачили зароблених ще за квітень і травень грошей. Хоча луцькі чиновники обіцяли, що до кінця травня видадуть зарплату за квітень, однак цього донині не сталося. Більше того, люди зверталися минулого тижня до мерії, але їх звідти «відфутболили».
 
До того ж, працівникам, які брали участь у страйку 12-14 травня, за ці дні нібито зарахували прогули, хоча Марія Іващук стверджує, що ця акція протесту була санкціонована.
 
Зараз активісти страйкому збирають документи – шукатимуть правду в Києві.
 
Нагадаємо, що страйк працівників Луцького підприємства електротранспорту був зумовлений кількамісячною заборгованістю по зарплаті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus