USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На луцькому ринку вилучили несвіжих раків. ФОТО

16 Липня 2009 19:33
У зв’язку із розпорядженням начальника УМВС України у Волинській області генерал-майора міліції Віктора Швидкого щодо недопущення харчових отруєнь працівники ветеринарної міліції УМВС спільно з Державною службою рибінспекції в області здійснили рейд-перевірку Старого ринку у місті Луцьку. Під час рейду було вилучено партію ракоподібних, які виявилися несвіжими. Про це 16 липня повідомляють «Волинські Новини»
Двоє дев’ятнадцятилітніх студентів приїхали із Торчина, щоб заробити кілька гривень на продажу раків. Хлопці розповіли, що наловили раків у ставку села Річеня Луцького району, куди їздили на риболовлю з ночівлею.
Наловили майже три кілограми раків, протримали їх у воді та наступного ранку відразу з риболовлі вирушили на ринок. За кілограм наловленого продукту просили шістдесят гривень. Говорять, що не встигли продати багато, а тільки кілька штук. Та підійшли міліціонери і оштрафували їх, а раків вилучили.
Адже проблема у тому, що їхні раки були вже давно не свіжі і людина, яка їх купила, могла отруїтися. Молодики кажуть, що це вперше вони приїхали продавати свою «здобич», а перед тим ловили тільки для власного споживання, – повідомляє сайт УМВС в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Липня 2009 10:01
Потім хлопці і пивка з вареними раками попили ;))) Смакота.;)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus