USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На луцькому вокзалі пасажирів з квитками з інтернету обіцяють обслуговувати швидше

5 Вересня 2012 13:58
Сканери зчитування штрих-коду встановили на залізничному вокзалі Луцька. Кажуть, це нововведення пришвидшить обслуговування тих пасажирів, квитки які придбали через інтернет.

Про це повідомляє офіційний сайт «Укрзалізниці».

Зокрема, для поліпшення обслуговування пасажирів на вокзалах у спеціальних касах, що друкують проїзні документи, оформлені та оплачені через Інтернет, встановлені сканери штрих-коду.

Як зазначають в «Укрзалізниці», таке нововведення дозволяє значно зменшити час обслуговування пасажира.

«Роздрукований бланк-замовлення пред’являється касиру, штрих-код з бланка-замовлення зчитується сканером та передається безпосередньо до автоматизованої системи. Друк проїзного документа при зчитувані пристроєм здійснюється за умови не пошкодженого роздрукованого штрих-коду. Якщо раніше касир квиткової каси при оформлені проїзних документів, придбаних через мережу інтернет, на введення до системи вручну 16-значного номера замовлення витрачав понад хвилину, то з появою сканерів ця процедура займатиме одну секунду та однозначно виключить ймовірність похибки при вводі цифрового коду вручну», ‒ заявили у Головному пасажирському управлінні Укрзалізниці.

Наразі на вокзалах країни встановлено 89 сканерів зчитування штрих-кодів. Зокрема, сканери є на таких вокзалах: Київ-Пасажирський, Козятин, Біла Церква, Вінниця, Хмельницький, Дарниця, Чернігів, Бровари, Житомир, Донецьк, Луганськ, Яснувата, Маріуполь, Красноармійськ, Комунарськ, Харків, Харків–Левада, Суми, Полтава – Південна, Полтава – Київська, Лосєве-1, Лосєве-2, Кременчук, Купʼянськ-Вузловий, Дніпропетровськ, Запоріжжя-1, Сімферополь, Кривий Ріг, Одеса-Головна, Херсон, Миколаїв, Черкаси, Кіровоград, Львів, Тернопіль, Рівне, Івано-Франківськ, Чернівці, Ковель, Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрко Показати IP 5 Вересня 2012 15:16
Як встановили? Приміщення вокзалу у Луцьку ще не готове і не здане в єксплуатацію?! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus