USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На луцьку прем’єру «Владики Андрея» прийшло лише шість глядачів

9 Вересня 2008 11:00
У луцькому кінотеатрі «Промінь» 8 вересня відбулася всеукраїнська прем’єра українського фільму про життя митрополита Андрія Шептицького «Владика Андрей» режесури Олеся Янчука, на перший сеанс якої з’явилося лише шість глядачів. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Загалом показ стрічки приурочений Дню українського кіно. Під час першого сеансу планувалося провести зустріч з автором фільму. Однак, за словами глядачів, яких було лише шестеро, її не відбулося. Окрім того, дехто з присутніх у кінозалі висловив думку, що фільм був дуже мало прорекламований серед мешканців міста, оскільки на прем’єру, на їхню думку, із задоволенням прийшли б і ветерани, і багато свідомої української молоді.
 
Що ж до вражень від картини, то одна з глядачок розповіла, що дуже мало уваги у стрічці приділили висвітленню діяльності митрополита Української греко-католицької церкви Андрея Шептицького.
 
До речі, вхід на сеанс коштував 10 гривень.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus