USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Любомльщині торік на утримання доріг витратили понад мільйон гривень

12 Лютого 2009 15:42
Торік у Любомльському  районі трапилася 61 дорожньо-транспортна пригода, в яких 16 осіб загинуло, 67 отримали травми. Про це йшлося на засіданні районної комісії з питань безпечної життєдіяльності населення, де аналізували стан безпеки дорожнього руху на автошляхах району та заходи його поліпшення. Про це 12 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Зазначалося, що переважна більшість ДТП пов’язана з перевищенням швидкості, порушенням правил маневрування, керуванням транспортним засобам в нетверезому стані. Задля зменшення аварійності обстежують місця, де проводяться дорожні роботи, у вихідні дні, коли збільшується транспортний потік, працюють додаткові наряди ДПС, які несуть службу максимально наближено до місць концентрації ДТП.
Загалом мережа доріг загального користування, які обслуговує «Любомльський автодор», складає майже 350 кілометрів. Для поліпшення стану автошляхів краю проводилися відповідні роботи. Так, здійснено капітальний ремонт а облаштуванням асфальтобетонного покриття трьох з половиною кілометрів автодороги Піща - Павлівка - Берестечко, поточний ремонт 1,1 кілометрів.
Дороги Липняки - Запілля, поверхневу обробку автошляхів Полапи - Сокіл (2,5 км) та Сьомаки - Зачернеччя - Біличі (1,3кілометра). На кожен з цих заходів використано від 180 до 560 тисяч гривень. Більше мільйона гривень витрачено на роботи з експлуатаційного утримання доріг району.
 На 900 тисяч гривень виконано робіт по прямих договорах, місцевим радам надано послуг на суму 175 тисяч гривень. Водночас однією із проблем дорожників є застаріла техніка – період експлуатації окремих транспортних одиниць перевищує 20 років.
Як інформує сайт Любомльської РДА, за результатами роботи комісія прийняла відповідні рішення, втілення яких спрямоване на поліпшення безпеки руху на теренах району. Вів засідання та підбив його підсумки голова комісії, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Склянчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus