USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині перекрили канал переправки бурштину на мільйон. Фото

1 Серпня 2017 15:33
Каміння бурштину-сирцю та готові вироби на понад мільйон гривень вилучили під час обшуків у місті Володимир-Волинський та Іваничівському районі. Крім того правоохоронці виявили арсенал зброї та тіньову документацію.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Так, у рамках реалізації отриманої інформації за фактом незаконного видобутку та зберігання бурштину правоохоронці здійснили обшуки у приміщеннях та помешканнях, які займала група місцевих мешканців, що налагоджували канали незаконного переправлення «сонячного каменю» за кордон.

У ході обшуків виявлено та вилучено каміння бурштину-сирцю великих фракцій вагою близько 40 кг., готові вироби з бурштину – усього на суму понад 1 млн грн., мотопомпу, арсенал зброї та боєприпасів, чорнові записи, а також значну суму готівкових коштів в іноземній валюті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus