USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Любомльщині заробили на культурі понад 113 тисяч

6 Лютого 2009 15:46
У Любомльському районному будинку культури відбулося розширена нарада працівників культури, на якому підбивали підсумки роботу галузі у 2008 році та визначалися завдання на рік нинішній. Про це 6 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Загалом аматорське мистецтво району представляють 206 колективів, 10 з яких носять почесне звання «народний аматорський». Завдяки співпраці органів управління і місцевого самоврядування ліквідовано неповну зайнятість працівників культури у сільській місцевості.
Як інформує сайт Любомльської РДА, відбулися зрушення у зміцненні матеріально-технічної бази закладів. В ряді сільських будинків культури та клубів провели поточні ремонти, на що з різних джерел фінансування витрачено більше 60 тисяч гривень.
Продовжувався і триває капітальний ремонт районного будинку культури – сума використаних коштів за минулий рік складає майже 275 тисяч гривень. 40 тисяч гривень коштував ремонт даху в районному краєзнавчому музеї. 138 екскурсій та більше 8 тисяч відвідувачів – такими є показники роботи районного краєзнавчого музею.
Поліпшилися показники у наданні платних послуг населенню – торік їх загальна сума склала 113,3 тисячі гривень. У цілому ж аналізуючи роботу закладів культури виступаючий з кращого боку відмітив СБК сіл Куснище, Радехів, Рівне, Олеськ, клуб села Гуща, бібліотеки сіл Рівне, Городно, Зачернеччя, Вишнів, Олеськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus