USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На очищення води у луцькому басейні не вистачає грошей

21 Березня 2013 13:33
На знезараження води у центральному плавальному басейні Луцька з міського бюджету на 2013 рік не додали 100 тисяч гривень.

Про це повідомив голова комітету з фізичної культури та спорту Луцької міськради Володимир Тонконог під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 21 березня.

За його словами, на 2013 рік з міського бюджету на зарплати працівникам та оплату комунальних послуг ДЮСШ Луцька виділили трохи більше 5 мільйонів гривень. Мовляв, наразі з обсягом виділених коштів немає ніяких проблем, за винятком центрального плавального басейну, де на знезараження води, яке здійснюють цілодобово, не додали 100 тисяч на реагенти, що очищують воду.

«Поки що бити таку тривогу нема необхідності. Протягом року завжди добавлялися ці кошти і на кінець року ці кошти були в такому обсязі, що можна було виконати знезараження. У санстанції не було ніяких нарікань», - додав Володимир Тонконог.

Загалом же, за словами голови комітету по фізичній культурі та спорту, на утримання луцьких ДЮСШ у 2013 році потрібно додаткових 1,464 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus