USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На позачерговій сесії Луцькради говорили про тролейбусників і муніципальну позику

14 Жовтня 2009 10:52
Обранці луцької громади вирішили обійтися без депутатських запитів і запитань та пункту «Різне» на позачерговій сесії Луцької міської ради. Про це 14 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Додатковим питанням депутати вирішили розглянути проблему луцьких тролейбусників. Так, депутат Андрій Козюра розповів, що вчора за «круглим столом» у стінах Волинської ОДА зібралися представники ОДА, перший заступник луцького міського голови Лариса Соколовська, керманич Луцького підприємства електротранспорту. Вони вирішили створити спеціальну комісія, котра перевірить фінансово-господарський стан підприємства, адже нині повторилася травнева ситуація із «тролейбусниками». Комісія також має напрацювати подальші кроки і дії виходу із критичної ситуації до наступної, уже чергової сесії. Тому обранці громади вирішили сьогодні створити таку комісії і затвердити її склад.
Також нині уже розглянули питання про затвердження розміщення коштів, що надійшли від муніципальної позики. Нагадаємо, це сума у 10 мільйонів. Депутати й затвердили зміни до міської «казни», а точніше перерозподіл коштів. У цьому питанні обранці громади перерозподіли гроші на відновлення згорілих електроплит у двох дитячих садочках та підводження газопроводів до будинку, котрий обслуговувався неефективною котельнею.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus