USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт українських доріг треба ще 85 років. ВІДЕО

30 Серпня 2012 10:12
Українські дороги виявилися гіршими за російські. Так, після проїзду по деяким автошляхам України, доводиться відразу їхати на СТО.

Про це інформує ТСН.

Українські дороги визнали одними з найгірших у світі. Такий невтішний висновок зробили соціологи Інституту Геллапа.

Україна посіла 133-тє місце зі 148-ми у рейтингу американських дослідників, які запитали водіїв півтори сотні країн світу, чи задоволені вони своїми дорогами.

Задоволеними виявилися лише трохи більше чверті. Позаду України опинилися тільки африканські держави, Молдова і Монголія. Росія вище на п'ять пунктів. А Білорусь взагалі вирвалась аж на 67 місце – у першу половину списку.

В Укравтодорі визнають, що у сусідній Білорусі фінансування на кілометр шляху вдвічі-втричі більше, ніж в Україні. А на те, щоб відремонтувати всі українські шляхи такими темпами, як зараз, знадобиться щонайменше 85 років.

А поки, проїхавшись деякими дорогами України, можна відразу їхати на СТО – ремонтувати автомобіль.
Так, на одній з доріг Миколаєва треба їхати зі швидкістю не більше 35 кілометрів на годину, щоб машина лишилася справною.

«Ходова вбивається повністю. Добре, якщо люди приїжджають своїм ходом після цієї ділянки дороги. В основному їх привозять евакуаторами», - розповів власник місцевої СТО Олексій Духовний. Дорогу будували з порушенням – замість трьох шарів асфальту поклали один. Цього літа виділили гроші на ремонт половини з вісімдесяти розбитих кілометрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus