USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Рожищенщині боротимуться проти дитячої бездоглядності?

23 Лютого 2009 11:49
У Рожищах відбулося засідання координаційної ради у справах дітей райдержадміністрації, на якій йшлося про підсумки роботи в районі щодо захисту прав дітей, профілактики дитячої бездоглядності у 2008 році та завдання на 2009 рік. Про це 23 лютого повідомляють «Волинські Новини».
У своєму виступі начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Жанна Дубчук наголосила на вчасному виявленні виконкомами сільських рад, працівниками навчальних закладів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.
Також увагу зосередила на необхідності систематичного проведення рейдів по розважальних закладах району з метою виявлення неповнолітніх, які перебувають у розважальних закладах у нічний час, дорослих осіб, які втягують їх у пияцтво, наркоманію та схиляють до інших негативних проявів, та з метою перевірки дотримання режиму роботи розважальних закладів.
Про стан роботи щодо запобігання дитячої безпритульності та бездоглядності у виконкомі Рожищенської міської ради доповів завідувач відділом з гуманітарних питань та комунального господарства.
Як інформує сайт Рожищенської РДА, також на координаційній раді слухали питання про організацію роботи Кременецької загальноосвітньої школи щодо запобігання жорстокому поводженню з дітьми та про стан виховної роботи з дітьми з девіантною поведінкою у Рожищенському навчально-реабілітаційного центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus