USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Рожищенщині підприємство не поспішає газифікувати село

19 Січня 2009 17:11
Після сесії районної ради голова Рожищенської районної державної адміністрації Володимир Войтович відбув на виїзний прийом з жителями села Кобче. Про це 19 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Рожищенської РДА, пан Войтович наголосив, що бюджет сформований відповідно до чиннного законодавства, але з урахуванням складної економічної ситуації. У центрі спілкування з представником влади було питання невиконання умов договору, заключеного з товариством торговий дім «Професіонал» щодо виконання робіт по газифікації села, адже кошти громадою здані повністю, а роботи не завершені.
Голова райдержадміністрації запевнив у сприянні по вирішенні цього питання та у проведенні зустрічі із представниками товариства. Невирішеним залишається питання щодо повернення майнових паїв громадян, а саме невиконання виконавчою службою рішення районного суду.
Також громада цікавилася про продаж земель несільськогосподарського призначення на аукціоні. Для вирішення цих питань голова райдержадміністрації видав окремі доручення. Крім того посадовець провів робочі зустрічі з керівниками установ сільської ради та обговорив поточні питання функціонування закладів та їх перспективи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Грамотна Показати IP 20 Січня 2009 09:46
Так звані журналісти, яку ви маєте освіту чи на трійки вчилися? Що за новотвори на зразок "Рожищенщина"?! Це філологічний жах. Стидалися б.
Анонім Показати IP 20 Січня 2009 10:29
Безтолковий голова РДА Войтович ще не одного села не газифікував за 4 роки свого головування в районі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus