USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На сесії Верховної Ради присутні всі волиняни-нардепи, - Олійник

2 Вересня 2008 12:38
Сьогодні, 2 вересня, відбулася урочиста церемонія відкриття третьої сесії Верховної Ради України шостого скликання. На засіданні присутні всі народні обранці-волиняни. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів народний депутат від БЮТ Віктор Олійник.
Третю сесію парламенту відкрив Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк. На урочистостях були присутні члени уряду на чолі з Прем’єр-міністром України. У сесійній залі зареєструвалися 446 народних депутатів. «Усі семеро волинян-нардепів сьогодні у парламенті є», – уточнив пан Олійник.   
Перед присутніми у сесійній залі виступив Голова ВР та представники усіх фракцій парламенту. А найпершим питанням, яке наразі розглядають у Раді, є події у Грузії. За словами Віктора Олійника, воно викликало багато дискусій.
Опісля цього народні обранці перейдуть до питань порядку денного, яких зафіксовано майже десять. Серед них – обрання віце-спікерів та законопроекти про підвищення престижності шахтарської праці. «І працюватимемо доти, доки не буде розглянуто усі», – запевнив волинянин-бютівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus