USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На що змушений витрачати гроші великий футбол на Волині

8 Листопада 2013 09:24
Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ «впаяв» штрафи клубам Прем'єр-ліги на 397,5 тисячі гривень. Сталося це у четвер, 7 листопада. Найбільшу суму - 150 тисяч, − заплатять «Карпати» за неправомірні дії фанатів під час матчу 1/8 фіналу Кубка України з «Металістом». Серед порушників дисципліни на лаві фанатів – і лучани, - інформує ТСН.

75 тисяч заплатить «Динамо» за поведінку фанатів у Кубку та чемпіонаті України. 50 тисяч стягнули за використання та кидання піротехнічних засобів в ігрову зону під час Кубкового матчу зі свердловським «Шахтарем». А 25 - за використання піротехніки та скандування нецензурних виразів в матчі 15-ого туру Прем'єр-ліги із «Зорею». Через вчинки вболівальників на матчі 15-ого туру чемпіонату з «Севастополем» на 50 тисяч гривень покарано «Говерлу». 25 - за матч 13-ого туру чемпіонату з «Севастополем» і ще 10 за піротехнічні засоби у грі з «Динамо». На 25 тисяч оштрафовано «Дніпро», «Волинь» та «Іллічівець».
Дніпропетровців - через піротехніку та нецензурщину фанатів в грі з донецьким «Металургом». Лучан - за те саме у матчі з «Шахтарем». А маріупольці заплатять за порушення у поєдинку з «Таврією».

Фанатські витівки обійдуться їм у 12,5 тисячі гривень.
Зазначимо, розгляд розгрому стадіону «Ворскли» фанатами «Металіста» буде продовжено на наступному засіданні КДК. Нагадаємо, що комітет виключив київський «Арсенал» з розіграшу Кубка України-2013/14.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
user Показати IP 8 Листопада 2013 11:02
Вах-вах!:) Ви прочитайте спочатку скільки , наприклад, Динамо плате КОЖНОГО тижня, то штраф Волині - це сльози!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus