USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На славнозвісній котельні на Карбишева встановили лічильник

22 Вересня 2009 10:59
Луцький керманич Богдан Шиба розповів, що на котельні за адресою Карбишева, 2 таки встановили лічильник. Про це йшлося під час щовівторкової «оперативки» під головуванням очільника обласного центру Волині, – інформує репортер «Волинських Новин».
Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що на котельні таки з’явився лічильник, котрий дозволить обраховувати кількість виробленого теплоносія. Пан Шиба запевнив присутніх, що лічильник показуватиме одну цифру, а не дві, тому у цій сфері стане легше працювати. Нагадаймо, що 15 вересня луцький очільник зазначив, що відсутність такого механізму впродовж багатьох років породжувало різночитання. «Луцьктеплоенерго» показувало одні цифри, «Луцьктепло» – інші. «Різниця за опалювальний сезон становила декілька мільйонів гривень. Такого вже не буде», – сказав луцький градоначальник.
Також луцький очільник зауважив, що до початку опалювального сезону залишилося три тижні, а тому потрібно завершити підготовчі роботи до нього і забезпечити 100% розрахунки за енергоносії та комунальні послуги. Він наполіг на прописаній співпраці поміж підприємствами, що виробляють тепло і громадянами. Мовляв, ці стосунки мають бути задокументовані. У підсумку луцький мер озвучив думку про жорсткий контроль і підготовку до зими у кожному закладі чи установі нашого міста.
Додамо, що контролювати стан підготовки до опалювального сезону візьмуться члени міськвиконкому Луцької міської ради під час виїзного засідання, котре заплановане на 8 жовтня.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus