USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На одній із найбільших котелень Луцька встановлять французький котел

3 Червня 2017 18:29
У Луцьку невдовзі розпочнуть модернізацію котельні на вулиці Боженка, де передбачено встановлення твердопаливного котла потужністю 5 МВт.

Після її запуску мешканці мікрорайону підшипникового заводу будуть забезпечені безперервним гарячим водопостачанням в міжопалювальний період. Про це повідомили у прес-службі ДКП «Луцьктепло».

Котел має працювати на альтернативному виді палива (щепі), тому поряд передбачений склад її зберігання.

Відповідно до принципів і правил закупівлі товарів, робіт та послуг ЄБРР, було проведено тендер на виконання робіт по даному проекту, переможцем якого стала французька компанія ENERTEX SARL, яка запропонувала найвигідніші умови та ціну – 1 230 000 євро.

Усі процедури дотримані, контракт підписаний.

1 червня в актовому залі адміністративного корпусу підприємства відбулися громадські слухання щодо особливостей проведення робіт та офіційного оголошення переможця тендеру.

На слуханнях, зокрема, наголошувалося, що монтажні роботи не викличуть нарікань в лучан, адже місце реконструкції знаходиться на значній віддалі від житлових будинків, на території підприємства та має усі ліцензії на будівництво.

Нагадаємо, ДКП «Луцьктепло» та Луцька міська рада у співпраці з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) реалізує «Проект реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьку». Проект включає в себе інвестицію за рахунок Кредиту ЄБРР та Гранту Східноєвропейського фонду партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) в пріоритетні капітальні витрати підприємства, що спрямовані на зменшення втрат енергії, зниження споживання природного газу та електроенергії та підвищення якості послуг з централізованого теплопостачання та гарячої води у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
котельня Карбишева Показати IP 3 Червня 2017 21:50
Нарешті визнали мої заслуги.
Лучко Показати IP 3 Червня 2017 23:14
Я перший її приватизую.
Показати IP 4 Червня 2017 10:46
Вітаю Гпз до смороду додастя дим і смок.Сам опалюю твердопаливним знаю що пишу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus