USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Срібній підкові» у Луцьку будуть співаки, а не «пающіє труси», - волинський бард Сергій Шишкін

10 Червня 2008 21:05
Як повідомляє репортер «Волинських новин», на регіональному відбірковому турі фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Срібна підкова», що відбудеться 26 червня у Володимирі, не лунатиме попси та неякісної музики. Таку думку висловив відомий волинський бард Сергій Шишкін під час прес-конференції, присвяченій фестивалю "Срібна Підкова", яка відбулася в Волинській облдежадміністрації 10 червня.
Основними пріоритетами фестивалю співаної поезії «Срібна підкова», за словами голови оргкомітету Андрія Саєнка, є знаходження перлин української пісні, які стануть визнаними хітами, та справді талановитих виконавців, яким нададуть змогу розвиватися.
Цьогорічний фестиваль проводитиметься за новою схемою – у травні-серпні відбудуться конкурсні тури у різних регіонах України. На Волині він запланований на 26 червня у Володимирі. А наприкінці жовтня, у Львові, відбудуться фінальні змагання та гала-концерт переможців та гостей фестивалю.
Як зазначив керівник Волинського регіонального відбірного туру Роман Томашевський, цьогоріч у відбірковому етапі на Волині візьмуть участь досить багато виконавців. Прикметно, що серед  них гратимуть два рок-гурти, які спеціально перебудували свої стилі на акустичний варіант.
 
Довідково:
Фестиваль «Срібна Підкова» вперше відбувся в 1995 році. Сам фест був створений для сприяння популяризації української молодіжної авторської пісні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus