USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На сцені «Майдану» виступали 12-річні зірки. ФОТО

21 Травня 2013 11:30
Третій звітний концерт Rock School GARAGE відбувся у Луцьку. Імпреза відбулася у пивному клубі «Майдан» цими вихідними.

Цього разу вечірка мала назву «Рок-школа знищує попсу», адже у програмі окрім звичних і відомих рок-хітів, мали місце кавери на світові поп-хіти - пісні Ріанни, Кетті Перрі, Леді Гаги глядачі почули у незвичному рок-звучанні.

Зауважимо, на конкурсах, які проводилися у перервах, розігрувалися квитки на відомі музичні фестивалі «Респубілка» і «Тарас Бульба».

У заході взяв участь 41 учасник. Це - учні і викладачі Rock School GARAGE. Зокрема організатори залучили луцьких рок-музикантів: вокаліста гурту «4 hours» Вадима Мородовцева, вокаліста гурту «Days like chapters» Славіка Жара та відомого барабанщика Славіка Кіруєва.

Один із ініціаторів створення першої у Луцьку рок-школи Володимир Хомич розповів, що такого типу заходи відбуваються аби продемонструвати ріст учнів рок-школи і підняти загальний рівень рок-культури у Луцьку.

«Це - третій звітний концерт учнів Rock School GARAGE. Кожних півроку ми звітуємо про те, чого навчилися учні - як вони вдосконалюються і самореалізовуються», - зауважив він.

«Найголовніший плюс, що для деяких учнів це був дебют. Не кожному юному музиканту таланить виступати на сцені «Майдану». До того ж, ми пишаємося нашими найменшими учасниками – учнями, середній вік яких - 12 років. Їх дуже підтримував зал оплесками», - додав Хомич.

Зауважимо, вартість входу становила 25 гривень, однак, хто приніс із собою диск із поп-музикою. мав знижку 20%, тобто - 20 гривень.

Окрім того, організатори повідомили, концерти рок-школи завжди збирають повний зал «Майдану». «Щоразу ми б`ємо рекорди по відвідуваності», - резюмував Володимир Хомич.














































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
DJ Показати IP 21 Травня 2013 11:53
Ото привчають дітей до "нічників", барів... а потім кажуть що молодь "не та"?! Куди правоохоронці дивляться???
Віктор Показати IP 21 Травня 2013 11:56
Дівчині на 13ій фото, судячи по виразу обличчя, дійство дуже подобається ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus