USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Театральному майдані Луцька «вишили» назву міста. ВІДЕО

25 Серпня 2008 14:48
У День Незалежності України лучани та гості міста зробили «живий» напис – «Луцьк» – на Театральному майдані. І так само, як минулого року під час акції «Українська вишиванка», всі учасники були одягнені у вишивані сорочки, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Особливістю цього року стало те, що «писала» назву міста тільки молодь. Юнаки та дівчата вишикувались по намальованим волонтерами лініями та о 13.00 виконали разом із усіма присутніми гімн України.
Однак, як розповіла волонтер Анна Єфименко, планували вишикувати замкову браму, але цьому завадив дощ. Через несприятливі погодні умови на майдан не прийшла достатня кількість людей у вишиванках. За цієї ж причини і не відбулась реєстрація громадян у національному вбранні. Адже минулорічний рекорд все одно, на жаль,  не вдалось би побити.
Але всі, хто прийшов на акцію, отримали змогу потрапити в історію міста. Фотографи та оператори зафіксували колективні знімки та відео, які потраплять до журналів та газет міста. Міський голова Богдан Шиба подякував усім присутнім за їхню національну свідомість та за щоденну працю на благо України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Серпня 2008 14:54
лицем до вебкамери стояли всі!! ехх, шкода не мав змоги в той час глянути на це все по камері
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 09:38
Де Ви такого конферансьє як Гузь знайшли. То у вусі покулюпався, то в д..., то шари в кишені поганяв. Артист справжній. Дивіться початок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus