USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На вході до парку Лесі Українки ніякого кафе не буде

26 Травня 2010 12:32
Депутати Луцької міськради затвердили схему розміщення кафе та торгових наметів у міському Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі України.

За словами директор департаменту містобудування Луцької міськради Григорія Шевчука, влада дозволила лише будувати дитячий комплекс «Мадагаскар» та розмістити батут. Усі інші не мають законних підстав на будівництво та діяльність.

Відтепер, згідно зі схемою, будуть виготовляти та узгоджувати проекти будівництва об’єктів. Дискусії депутатів викликало облаштування фронтального майданчику на вході до парку.

Зокрема, депутат-«нашоукраїнець» Андрій Козюра висловив пропозицію прибрати зі схеми кафе на вході до парку і залишити лише сцену для проведення культурно-масових заходів.

«Прийшли, сіли, випили пішли? Починати парк з алкоголю не можна. Не треба й надалі давати можливість підприємцям тиснути на вас, пан Шевчук. Мовляв, ви дозволили будівництво», - прокоментував Козюра.

Шевчук повідомив, що готовий внести такі корективи до схеми. Натомість, пропозиція Козюри викликала спротив його колег. Вони вважають, що культурна людина не спокуситься на продаж алкоголю при вході до парку.

Проте Козюру підтримав депутат Юрій Довгун, який закликав обранців прийняти правки, так як рішення є системним. Підтримати депутатську ініціативу таки спромоглися лише з другого разу. За правки Козюри спочатку проголосував 21 депутат, опісля - 24.

Згідно з рішенням, власники самовільно встановлених малих архітектурних форм, у яких закінчився договір оренди, повинні знести свої палатки у місячний термін за свій рахунок.

Якщо вони відмовляться зносити об’єкти – їх прибере департамент ЖКГ Луцької міськради, - йдеться у рішенні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus