USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Володимирщині до школи їздить 100% учнів

27 Січня 2009 10:10
На оперативній нараді із керівниками структурних підрозділів голова Володимир-Волинської РДА Юрій Михалець наголосив на питанні використання енергоощадних технологій, закликав ефективно використовувати досвід наших партнерів із Польщі, доручив відділу охорони здоров’я забезпечити проведення акредитації фельдшерсько-акушерських пунктів району та розглянуто питання «Про організацію підвезення школярів до навчальних закладів району». Про це 27 січня повідомляють «Волинські Новини».
За словами начальника відділу освіти РДА Анатолія Верка, в 2009 році до шкіл району підвозять 816 школярів (100%). Навчальні заклади відділу освіти обслуговує шість автобусів, які відповідно до програми «Шкільний автобус» здійснюють перевезення дітей до шкіл району, крім того, укладено угоди з п’ятьма перевізниками: ВАТ «Володимир-Волинське АТП-10707», Ігорем Павловським, Володимиром Ляшуком, Марією Проскурою та комунгоспом «Галинівський».
Як інформує сайт Володимир-Волинської РДА, у 2008 році на виконання Програми «Шкільний автобус» використали 551 тисячу гривень. Зокрема, із державного бюджету спрямували 190 тисяч гривень на придбання автобуса «Богдан», який наразі здійснює перевезення 97 учнів до Березовичівської ЗОШ І-ІІІ ступеня із сіл Микуличі, Яковичі, Бобичі, Хворостів, Міжлісся, Бегета, Губин та 19 школярів до Микуличівської ЗОШ І-ІІ ступеня з сіл Міждісся та Бегета.
Крім того, використано 202 тисячі гривень з місцевого бюджету на придбання автобуса «ПАЗ», яким підвозять 74 школярів до Лудинської ЗОШ І-ІІІ ступеня із Рогожан, Амбукова, Ізова, Черникова та Рокитниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus