USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волинь прибув Патріарх Кирил. ФОТО

3 Серпня 2009 17:02
Глава РПЦ, Патріарх Московський і всія Русі Кирил прибув на Волинь. Про це 3 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Главу РПЦ зустрічає величезний натовп вірян та представники духовенства на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Ніфонтом.
За словами владики Ніфонта, патріарший візит на Волинь – це історична подія, оскільки востаннє глава РПЦ відвідував наш край на початку 1990-х років.
Наразі ж Патріарха зустрічають діти із квітами. Патріарх Кирило пройшов до храму Всіх Святих Землі Волинської по доріжці із квітів, трави та іншої зелені.
Окрім того, ажіотаж на входах за турнікети – величезний. Варто додати, що окрім вірян, на території навколо храму, а також у дворах прилеглих багатоповерхівок чимало працівників міліції та інших силових структур.
Також зібралося чимало противників глави РПЦ, які скандують «Геть московського патріарха!»
Натомість віряни УПЦ кричать «Наш Патріарх – Кирил!» і співають релігійних пісень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Antares Показати IP 3 Серпня 2009 22:39
цирк...
Вінстон Показати IP 4 Серпня 2009 00:49
Лохі, що ще сказати! такого дибілізма я давно не бачив. А СВОБОДА бикі останні! Кончані бикі. Вибори скоро, от і піаряться як можуть. Тягнибок косить під Гітлера, але йому ще срать та срать. Лох одним словом і всі лохі хто в ннього вірить і вірить взагалі у нашу "чесну" державу!
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 07:10
ще раз прогнулись під Росією. Живем на Україні, маємо свою культуру, мову. До чого тут російський поп? Ми раді гостям, але не лізьте зі своїми проповідями!
Анонімf Показати IP 4 Серпня 2009 08:13
стільки не зручностей було - перекрили соборності і обїжжай десятою дорогою! Взагалі хто він такий щоб такі незручності заради нього всім терптіти? Юрба народу з антикирилівськіми плакатами більша, так що даремно він сюди припхався...
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 10:21
"наш патриарх Хвиларет"... Что-то это мне напоминает... "Ющенко - наш президент"? :))) Не забывайте, что Филарет стал "вашим" патриархом, когда его поперли с претендентов на должность, которую сейчас как раз занимает Кирилл... представляю, как господину Денисенко было обидно в свое время ))) сейчас же это все - тем более цирк. Товарищи и господа, кому как нравится! Что-то я не видела пикетов, когда сюда приезжали разного рода Ющи, тЮлечки и прочие мракобесы, которые из нас всех давно выкрутили последние соки, объе*али в хвост и в гриву, а сейчас опять гонят нас на выборы - выбирать их снова и снова, только в других конфигурациях. те же яйца (вэсэли), только вид сбоку. Почему вы, как немое дурное стадо, встречаете своих кровопийц хлебом-солью, а когда приехал совершенно левый чувак - вдруг в вас происходил взрыв гражданского самосознания, и вы воспроизводите акции протеста? Не там протестуете. Не в той позе. Не в той форме. Именно поэтому производите впечатление дебилов. О визите в целом могу сказать только, что он, как и весьма "интересные" и своевременные заявления УПЦ в 2004 году, направлен КАК РАЗ ПЕРЕД ВЫБОРАМИ в Украине на раскол украинцев и русских. Более ни на что. У меня, хоть я и этническая русская, ничего, кроме тупой скуки, приезд святейшего с Brequet на ручке не вызвал. Тупо все равно. Привет-привет - пока-пока. В целом такое впечатление, что ЮЩ дал Кириллу зеленый свет на "покататься" по Украине именно с целью опять привернуть электоральное стадо в свое стойло. Он же у нас, как-никак, украинец-прозападник (прости Господи), спасает нас от захватнических действий Москвы, "тянет" нас в НАТО и ЕС (в то же время усиленно отталкивает НАТО и ЕС от нас) и васче, куда мы без него? Ведь опять Кремль протянул свои кровожадные руки к нашим глоткам... Ющ - наш спаситель! Вот су*и-то, а? Ну что, опять поведетесь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus