USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волинь приїде Президент?

3 Листопада 2008 19:00
У планах Президента України Віктора Ющенка – візит на Волинь. Про це 3 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Як стало відомо «ВН» з джерел, що заслуговують на довіру, на Волинь планує прибути Президент України Віктор Ющенко. Цю інформацію виданню також підтвердив голова ОДА Микола Романюк. Візит заплановано орієнтовно на кінець листопада – першу декаду грудня, – уточнив губернатор.
Довідково:
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук 3 липня під час наради із заступниками голів райдержадміністрацій із гуманітарних питань розповів, що орієнтовна дата приїзду глави держави на Волинь – 23 липня. У Володимирі-Волинському Віктор Ющенко мав відкривати  школу для дітей з вадами слуху та соціальний гуртожиток, у якому проживатимуть діти-сироти та діти з неблагополучних сімей.
 
Опісля з’явилася інформація, візит Президента переноситься на невизначений термін. Про це сказав голова Волинської ОДА Микола Романюк під час прес-конференції 21 липня.
 
А 12 серпня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» заступник голови Волинської ОДА Василь Дмитрук розповів, що Президент України Віктор Ющенко відвідає Волинську область наприкінці серпня, після Дня Незалежності. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Листопада 2008 10:28
Куди їде?
Гастроентеролог Показати IP 4 Листопада 2008 12:35
Пізно пити "Боржомі"! Це буде черговий ніким не помічений візит президента

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus