USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волинь завітали лікарняні клоуни

19 Травня 2011 15:58
До Луцька завітали добровольці організації «SOS Smile» («Рятівна усмішка») із Данії і провели тренінги для місцевих волонтерів.

Гості прибули на запрошення відділу організації благодійності та соціального служіння Волинської єпархії УПЦ КП – повідомили у прес-службі єпархії.

За словами керівника делегації Беріт Остін, їхнє головне завдання – знайти підхід до кожної дитини й зосередити увагу на дитині, яка лікується і страждає від хвороби, для якого позитивні емоції мають стати важливою складовою одужання.

Кілька днів для наших волонтерів данці проводили тренінги на теми «Чим лікарняні клоуни відрізняються від циркових?», «Різні види контакту з хворими дітьми», «Психологічні аспекти роботи в дитячій лікарні» тощо.
16 травня добровольці з Данії спільно із волонтерами єпархіального відділу благодійності відвідали онкогематологічний центр дитячої обласної клінічної лікарні та Волинський центр реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи і дітей-інвалідів у селі Дачне Ківерцівського району.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus