USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волинь завітав Генконсул Російської Федерації у Львові

17 Грудня 2008 17:02
До Луцька завітав з візитом Генеральний консул Російської Федерації у Львові Євген Гузєєв. Він зустрівся з заступником Луцького міського голови Петром Гоцалюком. Про це 17 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Луцької міськради, сторони обговорили економічну та інвестиційну привабливість нашого міста, вплив фінансової кризи.
Петро Гоцалюк ознайомив Євгена Гузєєва з діяльністю луцьких підприємств. І зауважив, що в основному місто активно співпрацює з сусідньою Польщею. Консул наголосив, що й Росія зацікавлена в співпраці з Україною, оскільки наші країни мають спільну культуру, менталітет, займають єдиний економічний простір і мали б доповнювати одна одну.
Він зазначив, що Росія  співпрацює з Україною в галузі торгівлі та економіки, проте не достатньо активно. Чимало розбіжностей існує і в гуманітарній сфері, зокрема в трактуванні певних історичних подій та постатей. Загалом, дві сторони зійшлися на думці, що потрібно розвивати партнерські стосунки, особливо в галузі торгівлі та економіки, залучати інвестиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus