USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – новий начальник СБУ

14 Серпня 2008 11:15

Президент України Віктор Ющенко підписав указ про призначення начальником управління СБУ у Волинській області Володимира Дорошенка. Про це 14 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як ідеться в указі Президента, Ющенко вирішив «призначити ДОРОШЕНКА Володимира Романовича начальником Управління Служби безпеки України у Волинській області».
Довідково:
Донедавна волинське управління СБУ очолював Мирослав Василина, котрого Ющенко перевів на аналогічну посаду до Полтавщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Перехожий Показати IP 14 Серпня 2008 16:47
По-пе-ре-ду До-ро-шен-ко... А взагалі, як стверджує народне прислів’я, нова мітла по новому мете. Можливо есбеушники при новому начальнику не будуть нагально шукати хто пошиє однострої та не будуть на кожен пчих писати рапорти з проханням відпустити у законні вихідні провідати батьків за околицями обласного центру.
Патріот Показати IP 14 Серпня 2008 17:06
Оскільки і В.Ющенко і В.Дорошенко є родом із одного села Хоружівка, більше того, вони однолітки, то я думаю він тут швидко поставить БЮТ у правильну позу. Тим більше, подейкують, що В.Дорошнко є людиною, відданою Балозі. А ви казали, що ЄЦ нічого не вартий. Скоро всім наступить ..єц!
балога Показати IP 14 Серпня 2008 18:01
Дурню пишете,дурню читаєте!Вулик він і в африці вулик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus