USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині – вбивство через борг

29 Жовтня 2008 18:01

У селі Довгів Горохівського району сталося вбивство. Про це 29 жовтня повідомляють «Волинські Новини».

27 жовтня о 21:30 надійшло телефонне повідомлення від 35-річного жителя село Довгів Горохівського району про те, що він у приміщенні літньої кухні власного господарства виявив труп свого 59-річного батька.
За словами начальника Горохівського РВ УМВС Василя Возняка, під час оперативно-розшукових заходів у ході дослідчої перевірки по факту вбивства чоловіка затримали підозрюваного. Ним є неодноразово судимий 45-річний місцевий житель.
Як розповів пан Возняк, причиною скоєння злочину стало непорозуміння між чоловіками. «Вони зналися раніше, бо працювали разом», – зазначив він.
За словами начальника Горохівського райвідділу міліції, чоловіки того вечора були на підпитку. Сварка між ними виникла на підставі боргових відносин – вони ніяк не могли дійти згоди щодо суми грошей, яку постраждалий мав віддати злочинцю за надані ним послуги.
«Вбивця раптово схопив ножа, різонув боржника та залишив місце злочину. Коли його затримали, він свою причетність до вбивства заперечував. Однак всі обставини з’ясує суд», – зазначив пан Возняк.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus