USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині активно готуються до лісових пожеж

20 Лютого 2013 16:00
До пожежонебезпечного періоду інтенсивно готуються державні підприємства Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У процесі підготовки розробляють оперативно-мобілізаційні плани гасіння лісових пожеж, які узгоджують з управлінням ДСНС у Волинській області та районними державними адміністраціями. Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

До початку пожежонебезпечного періоду, що починається 1 квітня, всі державні підприємства Волинського ОУЛМГ поновлюють арсенал засобів пожежогасіння у пунктах скупчення пожежного інвентарю, яких у Волинській області є 90.

В шести державних підприємствах, а саме у ДП «Любомльське ЛГ», ДП «Ратнівське ЛМГ», ДП «Цуманське ЛГ», «Городоцьке ЛГ», ДП «Старовижівське ЛГ» та ДП «Маневицьке ЛГ» заплановано встановити телевізійні системи нагляду.

На базі ДП «Маневицьке лісове господарство» буде створений диспетчерський пункт з нагляду за лісовими масивами в режимі онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 20 Лютого 2013 17:35
Народная примета: если начали готовиться к лесным пожарам, значит к весеннему наводнению уже готовы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus