USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Взимку на Волині вперше боротимуться з негодою без військової техніки

16 Жовтня 2014 08:35
Долати наслідки можливих переметів на дорогах області цього сезону доведеться без залучення військової спецтехніки.

Про це стало відомо під час засідання Антикризового енергетичного штабу у Волинській облдержадміністрації 15 жовтня.

Під час доповіді директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Івана Мирки про підготовку інфраструктури області до зимового періоду голова облдержадміністрації Володимир Гунчик акцентував увагу на тому, що цьогоріч військові не зможуть допомогти зі спецтехнікою у зимовий період, адже вся вона перебуває на Сході. Таким чином, розраховувати доведеться лише на власні сили. Він закликав Івана Мирку вибірково проінспектувати державні підприємства щодо готовності до зимового періоду. Своєю чергою, той презентував мапу, на якій позначена вся дорожня техніка, наявна в районах, вказані місця її відстою тощо. Іван Мирка розповів про нововведення – на карті вказані місця обігріву, координати яких будуть позначені точками GPS, які оприлюднять у ЗМІ та позначать у GoogleMaps.

Окрім цього, Володимир Гунчик розповів, що згідно з інформацією управління освіти нині дошкільні навчальні заклади, школи та медичні заклади не мають можливості повністю забезпечити себе торфобрикетами та дровами, тому що у них немає складів для зберігання цих ресурсів. З його слів, наразі є домовленість про те, що підвезення дров та торфобрикету відбуватиметься під час опалювального сезону. Він закликав Івана Мирку звернути увагу на маршрути, які пролягають від майданчиків зберігання паливно-мастильних матеріалів, щоб не виникло ситуації, коли паливо не можна довезти, а заклади не забезпечені ним у повному обсязі, тому що його ніде зберігати. Керівник департаменту інфраструктури та туризму пообіцяв присвятити особливу увагу очистці доріг на відповідних маршрутах.

Також голова ОДА просив звернути увагу на траси, які сполучають державний кордон із основними магістралями міжнародного значення.

На наступне засідання Антикризового енергетичного штабу планують запросити голів райдержадміністрацій районів, де ситуація з переметами та транспортним сполученням взимку може бути найгіршою (зі слів Івана Мирки, традиційно перемети виникають у Іваничівському та Локачинському районах).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Панас Показати IP 16 Жовтня 2014 09:47
нема техніки, дивишся і плачеш, що за держава, одні злодюги навкруг, від сусіда до президента
обс Показати IP 16 Жовтня 2014 10:20
Цю карту у минклому році робиа кирильчук з грушовінчукрм за дорученням башкаленка, яке нафік нововведення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus