USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині безплатно лікуватимуть дітей з гепатитом С

20 Березня 2013 17:23
Волинські діти, хворі на хронічний гепатит С, завдяки державній програмі можуть безплатно пройти лікування в обласній інфекційній лікарні.

Про це повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Зокрема про це під час засідання постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я 20 березня розповів головний лікар медичної установи Петро Гайдучик.

За словами Петра Гайдучика, в області налічують 1334 хворих на хронічну форму гепатиту С, з яких 56 – діти. Цього року у рамках державної програми діти, які не досягли повноліття, можуть безкоштовно пройти лікування в обласній інфекційній лікарні.

Також головний лікар наголосив на тому, щоб хворих із області направляли до Луцька, щоб вони пройшли курс лікування, поки є така можливість.

Начальник управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігор Ващенюк розповів, що наразі на державному рівні розробляється аналогічна програма для дорослих, які хворі на гепатит С.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свободу Попугаям! Показати IP 22 Березня 2013 22:31
Конечно, но сначала надо будет в очердь записаться,а потом кому-то на лапу дать, чтобы ребенка вылечили бесплатно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus