USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині брат убив брата табуреткою

9 Серпня 2012 16:03
Брат за допомогою табуретки вирішив провчити брата за те, що той відмовився видоїти корову. Від отриманих травм хлопець помер.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Трагедія трапилася в одному з сіл Любомльського району. Двоє братів ‒ 50-ти та 37-ми років ‒ тримали невелике господарство, з якого і жили. Щоправда, чоловіки любили випити.

Одного вечора, коли брати були вже напідпитку, між ними виникла сварка: родичі ніяк не могли визначитись, хто хазяйнуватиме по господарству.

Старший брат наказав меншому видоїти корову, однак той не послухався. За це чоловік вирішив провчити молодшого, вдаривши його кілька разів табуреткою.

Через деякий час від отриманих травм постраждалий помер.

Наразі підозрюваний затриманий в ізолятор тимчасового тримання Любомльського РВ УМВС України у Волинській області.

За фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus