USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині будинки не вибухатимуть?

4 Лютого 2009 14:11
Начальник головного управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимир Грушовінчук, ймовірно, занепокоєний можливістю повторення на Волині ситуації, яка перед Новим роком сталася у Євпаторії. Про це йшлося під час наради у заступника голови Волинської ОДА Василя Дмитрука 4 лютого, – інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Грушовінчук вважає, що варто робити обходи підвалів багатоквартирних будинків за участі спеціалістів МНС та житлово-комунального господарства. Це має здійснюватися з метою недопущення в області трагедії, подібної до тої, що сталася у Євпаторії.
Проте за словами начальника головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Антона Кривицького, відповідна робота вже зроблена і отримані офіційні відповіді.
Як стверджує Василь Дмитрук, одразу після трагедії у Криму було дано телеграму в райони та міста, щоб спеціалісти з’ясували ситуацію. Інформацію про проведену роботу в ОДА подали за підписами перших керівників. Проте пан Дмитрук не виключає, що ці дані можуть бути не зовсім достовірними.
«Якщо відверто, то я поставив зараз собі завдання ще раз перевірити ті всі підвали...», – зазначив пан Грушовінчук.
Довідково:
24 грудня 2008 року в Євпаторії в багатоповерховому житловому будинку прогримів вибух. Загинуло 27 чоловік. Вдалося врятувати 21 людину.
Кабінет Міністрів України визнав напівзруйнований вибухом будинок непридатним для подальшої експлуатації. Остаточний висновок урядової комісії щодо причин трагедії - руйнування сталося через вибух балонів з киснем і газом, що знаходилися в підвалі будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus