USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині були чергові поціновувачі луцького аеропорту

10 Серпня 2009 08:52
До Луцька завітали чергові інвестори, котрі зацікавилися долею майбутнього аеропорту. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник волинського губернатора Василь Байцим. Заступник голови Волинської ОДА зауважив, що 7 серпня до обласного центру Волині приїхали ймовірні інвестори будівництва вантажно-пасажирського аеропорту. «Наразі ми робимо все можливе, аби інвестору, котрий виявиться переможцем на аукціоні за право володіння контрольним пакетом акцій ВАТ «Луцьке авіапідприємство», було комфортно працювати на Волині. Обласна рада й обласна адміністрація зроблять для цього усе, що в їх силах», – зазначив пан Байцим. Щоправда, заступник волинського губернатора не поділився інформацією, звідки прибули ці інвестори. Проте він зазначив, що вони іноземці і приїхали до Луцька зі Львова. Також чиновник додав, що за час роботи над цим проектом навчився за кілька хвилин розмови із інвесторами розрізняти, хто з них прибув на Волинь із серйозними намірами, а хто – ні. 
Пан Байцим розповів, що на час прийняття Волинською обласною радою рішення про продаж пакету акцій ВАТ «Луцьке авіапідприємство» (50% плюс одна акція) через аукціон інвесторів було троє, і двоє із них представляли нашу країну. А на сьогодні, за словами чиновника, майбутніх покупців-інвесторів нараховується уже 6. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus