USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині чоловік серед білого дня підстрелив жінку

6 Вересня 2012 15:51
У Ківерцівському районі молодик серед білого дня стріляв у жінку з пневматичної зброї.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

28-річний лучанин приїхав у село до своєї знайомої. Однак, того дня він її не зустрів, натомість побачив її старшу сестру – 37-річну місцеву мешканку.

«Хлопець уже був напідпитку, тому розмова відразу не склалася. Довго не думаючи, молодик дістав пневматичного пістолета і декілька разів вистрелив по жінці, внаслідок чого остання потрапила до лікарні. Кулі влучили у підборіддя, груди та плече», – розповів начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Василь Приймачук.

Слід відзначити, що молодик уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбійного нападу та угону автотранспорту.

Наразі за фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я за Показати IP 6 Вересня 2012 17:02
Пропоную "в упор" розстріляти обойму з пневмата йому в голий пах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus