USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині держлісгосп виселяє страусів

5 Березня 2009 10:44
Підприємець з міста Володимира Наталія Мельник просить волинську владу посприяти, аби їй було пролонговано договір оренди приміщення. Про це йшлося під час особистого прийому громадян начальником управління агропромислового розвитку ОДА Анатолієм Аршуліком,  – повідомляє 5 березня репортер «Волинських Новин».
Як розповіла Наталія Мельник, вона орендує у місті Володимирі з 2006 року приміщення свинарника, де вирощує свиней та страусів. Підприємець зробила в приміщенні ремонт, провела світло, однак, 1 травня термін оренди приміщення спливає.
За ловами пані Мельник, власник приміщення – держлісгосп – не хоче продовжити договір оренди, оскільки планує продати споруду. Анатолій Ар шулік запевнив громадянку: волинська влада поспілкується з представниками держлісгоспу і запропонує їм реалізувати варіант викупу орендованого приміщення орендарем.
Довідково:
На сьогодні був запланований особистий прийом громадян першим заступником голови Волинської ОДА Віталієм Зарембою. Проте, пан Заремба готується до участі у засіданні колегії Державного управління охорони навколишнього природного середовища в області за участю заступника міністра охорони навколишнього природного середовища України Миколи Мовчана. Тому «віддуватися» довелося начальнику облуправління АПР Анатолію Аршуліку.     
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus