USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині донараховано понад 1,8 мільйона податку з доходів разом зі штрафами

21 Липня 2009 11:30
З початку року донараховано понад 1,8 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб разом зі штрафними санкціями. Про це 21 липня інформують «Волинські Новини».
 
Загалом до органів місцевої влади та податкової служби в області упродовж січня – І половини липня 2009 року на співбесіду запросили предстаників 368 податкових агентів – юридичних та фізичних осіб. Усі вони допустили забогованість із виплати заробітної плати своїм працівникам.
 
Як повідомили в управлінні оподаткування фізичних осіб ДПА в області, роз’яснювальна робота і податківців, і уповноважених осіб органів місцевого самоврядування виявилася доволі результативною, оскільки 272 платники податків погасили заборгованість із виплати заробітної плати в сумі 19657,5 тисячі гривень та сплатили до бюджету 2285,3 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб.
 
Окрім того, при проведенні перевірок протягом січня – першої половини липня 2009 року податківці встановили 103 порушення податкового законодавства при виплаті заробітної плати юридичними особами та 57 – фізичними особами – СГД. Як наслідок, до бюджету донараховано 1863,03 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб разом зі штрафними санкціями.
 
До органів прокуратури податківці надіслали матеріали по 86 податкових агентах, які допустили випадки виплати заробітної плати у розмірі меншому від мінімального, а Територіальна державна інспекція праці у Волинській області розглядатиме інформацію про встановлені під час перевірок факти порушення трудового законодавства десятьма податковими агентами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus