USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині допомагали повертатися до повноцінного життя

4 Лютого 2009 14:38
Розпочинаючи з 2000 року луцька євангельська церква «Фіміам» та Волинський обласний благодійний фонд «Переображення» проводять духовну та соціальну роботу з нарко- та алкозалежними людьми, завдяки якій понад 90 людей успішно пройшли курс ресоціалізації та повернулося до повноцінного життя. Про це 4 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує прес-служба ВОБФ «Переображення», щоб розширити сферу допомоги, «Переображення» та «Фіміам» впроваджують всесвітньовідомий проект «Повернення до життя», завдяки якому сотні тисяч людей у різних країнах світу змогли вирішити свої духовні та соціальні проблеми, щоб почати жити по-новому.
З початку року щосуботи, з 10 години, в приміщенні церкви «Фіміам», відбуваються зустрічі по програмі «Повернення до життя», які спрямовані допомагати людям, що мають будь-які проблеми залежностей у фізичному, душевному та духовному аспектах.
Відвідувачі зустрічей мають змогу слухати навчальний матеріал оснований на Слові Божому про вихід з будь-якої життєвої проблеми. Після загальної зустрічі відвідувачі в окремих групах (для алко- наркозалежних, залежних від інших людей та від гніву), відкрито розповідають про свої переживання та труднощі, щоб знайти вихід із своїх проблем через відверті духовні бесіди про гріх та спасіння.
«З часом ми розпочнемо зустрічі у групах закритого типу також для людей, які переживають проблеми в інтимних стосунках, у залежності від ігроманії та ліні, а також групу для людей, яких звільнили з роботи, щоб більше допомагати людям доводячи, що безвихідних ситуацій не буває», – розповів координатор проекту Олександр Чернишов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 15:19
А де знаходиться та церква "Фіміам"? Може хоч адресу б дали?
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 15:19
Ну і чим конкретно допомагають?..
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 15:52
А я чув про них, навіть в міськраді казали, що одна з небагатьох організацій, які реальні діють, щоб сприяти ресоціалізації, якщо 90 людей звільнилося, то значить віра в Бога допомагає таки...
alex.sloboda Показати IP 5 Лютого 2009 12:08
Бог допоміг мені звільнитись від наркотиків. Реально, Бог допомагає і я тому свідок. 8 років вільний. http://fimiam.lutsk.ua/contact/ тут інфа про церкву
Анонім Показати IP 5 Лютого 2009 12:31
Знаю багатьох звільнених від залежностей людей. Я живий свідок того, що Бог допомагає!!!
Анонім Показати IP 5 Лютого 2009 14:19
Церква знаходиться в р-ні ЛПЗ
Анонім Показати IP 5 Лютого 2009 15:42
Станіславського 15 а на ГПЗ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus