USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині екс-посадовця ОДА визнали винним у тендерних оборудках

21 Березня 2013 17:38
Колишнього начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської ОДА Володимира Кеца визнали винним у службовому підробленні.

Таким є вирок Луцького міськрайонного суду, – повідомив власкор IA ZIK.

Кеца, який нині працює заступником начальника регіонального відділення Фодну держмайна в області, звинувачували у тендерних оборудках. Мовляв, у жовтні, керуючи соцуправлінням ОДА, він підписав звіт про результати здійснення процедур відкритих торгів зі зменшенням ціни щодо закупівлі товарів робіт і послуг за державні кошти, хоча тендеру насправді не відбулося. На підставі цього документа через завищення ціни закупівлі зайво витратили майже 95 тисяч гривень.

Своєю чергою, Володимир Кец власної вини не визнав. Він заявив, що не мав підстав не довіряти своїм підлеглим та рішенням тендерного комітету. Мовляв, у 2007 році управління соцзахисту організовувало більше десятка напрямів проведення торгів. А процедура проведення тендерів була надзвичайно складною, оскільки, щоб їх провести, потрібна згода центру тендерних процедур.

Щоправда, суддя Андрій Сівчук таки визнав Кеца винним у службовому підробленні – частина 1 статті 366 Кримінального кодексу України. Він призначив покарання у вигляді штрафу у 700 гривень та заборони впродовж року обіймати «хлібні» посади.
Однак, оскільки сплинув термін давності, Кеца звільнили як від відбування покарання (основного і додаткового), так і від кримінальної відповідальності.

У прокуратурі вирішили цей вирок у апеляційному порядку не оскаржувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Рак Показати IP 21 Березня 2013 17:48
І щуку кинули у річку (Глібов). Все тече, все змінюється...
дідо Показати IP 21 Березня 2013 18:01
Тишком нишком все порішали. Бо якщо ковирнути одного чинушу з облдержадміністрації, посипеться вся корупційн-мафіозна структура.
цікавий Показати IP 21 Березня 2013 18:07
А я гадав, що його зовсім прогнали. Ти ба, ні! Ще воно там крутиться.
брейнброукер Показати IP 21 Березня 2013 18:12
Ха-Ха-Ха!!! а хто б сумнівався у чесності та непідкупності кеца. Це ж саме сумління та порядність. це ж кристально чистий управлінець, розум, честь і совість нашої епохи...це судді Луцького міськрайонного суду - самі непідкупні, таки засудили, таки насварили... усі молодці. Через таких кеців буде країні капець...
Патріот Украіни Показати IP 21 Березня 2013 20:42
Ой як ви радієте чужій біді.....Українці.....
Не гірший пвтріот до Патріот Украіни Показати IP 22 Березня 2013 08:55
Ніхто не радіє... Біда в тому, що можна зайво витратити 95 тисяч грн., а понести покарання у вигляді штрафу у 700 грн. Думаю, що при таких "патрійотах" наша Україна буде ДУЖЕ динамічно розвиватись...
1 Показати IP 22 Березня 2013 08:24
А вже один "дідо" пішов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus