USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині готують доктрину безтермінової дії. ФОТО

23 Червня 2009 16:23
У рамках ІІ Західноукраїнського форуму громадських організацій на обговорення винесуть обласну доктрину молодіжної політики. Про це сьогодні, 23 червня, під час прес-конференції розповів заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Ігор Дмитришин, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Представник оргкомітету форуму Оксана Лойко розповіла, що наразі зголосилися взяти участь у заході понад півсотні громадських організацій із західноукраїнських областей та столиці. У рамках форуму відбудеться фото- та відеопрезентації недержавних об’єднань, розміщення інформаційних стендів. Власне, форум працюватиме за чотирма секціями, які стосуються актуальних для «молодіжок» тем – працевлаштування, студентського самоврядування, молодіжної політики та піару. Окрім того, запланований також і ярмарок вакансій.
 
За словами заступника начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Ігоря Дмитришина, під час форуму на обговорення молодіжних лідерів винесуть проект доктрини молодіжної політики Волинської області, яка згодом буде затверджена розпорядженням губернатора. На відміну від відповідних програм, доктрина регламентуватиме, так би мовити, ідеологічні засади молодіжної політики, є своєрідною декларацією.
 
Пан Дмитришин розповів, що програми молодіжної політики готуються за стандартним штампом, де обов’язково має відображатися три критерії: перелік заходів, виконавець, термін реалізації. Однак із часом програми стають застарілими, не відображають реального зрізу ситуації. Тому й потрібна спеціальна доктрина, яка регулюватиме головні засади політики і не матиме терміну дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Червня 2009 16:57
эй..дурики...а что такое зголилися? побрились?
Анонім Показати IP 24 Червня 2009 11:36
Сам дурик!Читай уважніше і розумій українську РІДНУ мову!Не "зголилися" , а ЗГОЛОСИЛИСЯ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus