USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині комунальники «грузнуть» в мільйонних кредитах

28 Листопада 2013 09:44
Вчергове ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» хоче взяти півторамільйонний кредит під державні гарантії на реалізацію енергозберігаючих проектів, в той час коли держава винна підприємству майже 8 мільйонів гривень різниці у тарифах за спожитий природній газ. Про це стало відомо 27 листопада 2013 року під час сесії Володимир-Волинської міської ради.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ МІСТА ОСТЕРІГАЮТЬСЯ БРАТИ МІЛЬЙОННІ КРЕДИТИ
Зазначимо, місцевим органам влади пропонують брати кредити. Між тим, загальний обсяг заборгованості станом на 1 вересня 2013 року з різниці в тарифах у державі складає 7,0 млрд. гривен, в тому числі майже 8 мільйонів гривень – Володимиру-Волинському.
ЧИТАТИ ЩЕ: КЛІМЧУК «ПІДПИСАВ» ЛУЦЬК НА КРЕДИТ НА НОВІ ТРОЛЕЙБУСИ ТА КАНАЛІЗАЦІЮ
Варто зазначити, що комунальні підприємства Володимира-Волинського вже не вперше беруть кредити не для розвитку, а для виживання, приміром для погашення заборгованостей із заробітної плати чи внесків до Пенсійного фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бізнес Показати IP 28 Листопада 2013 12:11
Кредит хлопці то така штука,що береш "чужі" кошти, а віддавати потім "свої" треба.....ой як потім не хочеться це робити ! Шановні депутати , відносно кредитів то можете "порадитися" з братами Бондаруками і Осіповим А. - це майстри вищого пілотажу щодо брати і не віддавати кредити !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus