USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині контролюючі органи «розчищали» автошляхи від динь і кавунів

18 Серпня 2009 15:48
У Луцькому районі зробили спробу ліквідувати стихійну торгівлю кавунами та динями. Основні претензії полягали у розміщенні точки продажу на придорожній смузі. Про це 18 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Першою «жертвою» рейду районних контролюючих органів виявився азербайджанець Агіл Алієв. Він приблизно вже місяць продає кавуни та дині при в’їзді у Луцьк на вулиці Рівненській у селі Струмівка. На вимогу служб підприємець пред’явив усі необхідні документи, крім дозволу торгівлі на проїжджій частині, який має право надавати лише служба автодоріг Волинської області.
Натомість пан Алієв стверджує, що надаючи дозвіл на торгівлю на території  села Струмівка, Підгаєцька сільська рада начебто вказала місце для торгівлі саме на цій проїжджій частині. Крім того, він звертався за відповідним дозволом в обласну службу автодоріг, де йому відмовили на підставі того, що торгівля у цьому місці становить небезпеку для дорожнього руху. До четверга, 20 серпня, підприємець обіцяв ліквідувати свою торгову точку.
Наступним пунктом проведення рейду стало село Маяки Луцького району. Проте до приїзду контролюючих служб продавець, якого завчасно попередив перший співвітчизник, прибрав майже весь свій товар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Конкретно Показати IP 18 Серпня 2009 17:27
Оцей позор контролюючих Заремба назвав "летючою бригадою"? та це повзаючі черепахи якщо від одного кінця міста до другого приїхали коли іноземці в Україні вже позбирались. То я так розумію що усі служби крім дорожників за торгівлю при дорозі? А в яку суму ця послуга обходиться? Діє правило "Єдиного вікна" чи кожному окремо потрібно класти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus