USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині мали реалізувати 24 тисячі пляшок «пальонки». ВІДЕО

21 Травня 2009 11:40
Завдяки Службі безпеки України до торгівельної мережі не потрапило понад 24 тисяч пляшок неякісної горілки, – 21 травня інформують «Волинські Новини».
У Волинській області співробітники СБ України викрили та припинили незаконну діяльність міжрегіонального злочинного угруповання, яке виготовляло та збувало фальсифіковані горілчані напої.
Згідно з повідомленням прес-центру СБУ, встановлено, що члени угруповання виготовляли алкогольну продукцію на підприємстві однієї з центральних областей України.  Пляшки з необлікованою горілкою маркували підробленими акцизними марками та перевозили у Волинську область, де і збирались їх реалізовувати.
Співробітники СБ України виявили контрафактний товар на території луцького підприємства та вилучили понад 24 тисячі півлітрових пляшок підробленої горілки. Під час проведення експертизи встановлено, що  виготовлена зловмисниками горілка не відповідає вимогам якості алкогольних напоїв і вони можуть бути шкідливими для життя і здоров’я громадян.
У квітні цього року СБУ за фактами незаконного виготовлення, зберігання, транспортування алкогольних напоїв із метою їхнього збуту, вчиненими організованою групою осіб, порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 204 та частиною 2 статті 216 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Травня 2009 21:33
Хочу водкі
Анонім Показати IP 25 Травня 2009 13:19
водка - це зло )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus