USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині на недобросовісній конкуренції піймали два підприємства

9 Вересня 2009 11:44
Волинське обласне відділення АМКУ рекомендувало ПП «Вестпроект-Волинь» припинити дії з ознаками недобросовісної  конкуренції. Про це 9 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Як встановило відділення, підприємство неправомірно використовувало зображення малого Державного герба України на фірмових бланках ділового листування. Такі дії можуть  привести до змішування діяльності підприємства з державними установами. Підприємство визнало порушення та, на вимогу відділення, привело свою діяльність у відповідність до чинного законодавства.
Окрім того, Волинське обласне відділення АМКУ рекомендувало ФОП Шовдрі Л.І. припинити дії з ознаками недобросовісної конкуренції. Як встановило Відділення, підприємець поширював рекламну інформацію наступного змісту: «Гуртовня дверей вхідних і міжкімнатних. Найбільший вибір у Волинській області».
Однак, підприємець не надав жодних документів, які підтвердили б достовірність такої інформації. Оскільки такі дії можуть ввести в оману споживачів, Відділення рекомендувало підприємцю припинити розповсюдження недостовірної інформації, – пише сайт Антимонопольного комітету України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 9 Вересня 2009 12:31
Вот, это да!!! Нашли и пресекли грубейшее нарушение. Можно только смеяться свозь слезы. Зачем такая структура, которая стреляет из пушки по воробьям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus