USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині назвали кращий дозвільний центр та кращого адміністратора дозвільного центру

28 Травня 2009 16:55
Про підсумки впровадження в області першого (регіонального) туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий дозвільний центр» та «Кращий адміністратор» розповіла під час засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва в області голова представництва Держкомпідприємництва на Волині Валентина Білецька. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Відзначення цього року кращих дозвільних центрів – величезний аванс на майбутнє з метою, що завтра вони намагатимуться працювати краще, –  сказала Валентина Білецька.
 
Переможцем обласного регіонального туру у номінації кращий дозвільний центр по містах обласного значення оргкомітет журі визнало дозвільний центр у Луцьку, директором якого є Юлія Соломко.
 
Серед дозвільних центрів райдержадміністрацій кращим став Ківерцівський дозвільний центр на чолі з Марією Марчук. Кращим адміністратором стала Тетяна Солодун із Ковельського міського дозвільного центру, – оголосила пані Білецька.
 
Офіційне нагородження переможців відбудеться дещо пізніше. Заступник голови ОДА Василь Байцим зауважив, що потрібно подумати, як преміювати кращих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus