USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині обговорювали, як підтримувати мале підприємництво у наступних роках

3 Грудня 2008 13:47
Заступник начальника головного управління економіки Волинської обласної державної адміністрації Олександр Блащук під час розширеного засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва на Волині презентував проект регіональної програми розвитку малого підприємництва у Волинській області на 2009-2010 роки. Про це 3 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Блащука, наразі у області на 10 тисяч осіб припадає 47 підприємств. Кожне друге підприємство на Волині належить до малого бізнесу. Олександр Блащук зазначив, що вжиті заходи з розвитку підприємництва дозволити посилити позиції області серед інших регіонів України.
Проте є і проблеми – реформування дозвільної системи, кредитування малого бізнесу, впровадження інновацій та нових технологій, недостатній розвиток підприємництва у малих містах та селах Волині.
Олександр Блащук розповів, що у новій регіональній програмі  розвитку малого підприємництва передбачається усунення зайвих перепон щодо регуляторної політики, фінансово-кредитна та інвестиційна підтримка бізнесу.
Заступник начальника головного управління економіки зазначив, що передбачається реалізація низки цільових проектів, зокрема створення Волинського туристичного кластеру, транскордонна співпраця Волині і Любельщини у галузі підприємництва тощо.
Передбачається, що після виконання заходів, передбачених програмою на Волині збільшиться кількість приватних підприємців та малих підприємств. На 10 тисяч населення припадатиме 54 підприємств.
Учасники наради досить жваво обговорили проект програми і внесли свої зауваження та пропозиції до неї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus