USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині облаштовуватимуть додаткові зупинки на вимогу

20 Січня 2009 15:27
Сьогодні, 20 січня, у заступника голови обласної державної адміністрації Василя Дмитрука відбулася робоча нарада за участю начальників головних управлінь промисловості та розвитку інфраструктури і містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Миколи Кучеренка та Антона Кривицького, на якій обговорено актуальні питання функціонування цих галузей, – повідомляють «Волинські Новини».
Зокрема, йшлося про шляхи реалізації рішення сесії обласної ради стосовно обсягів капітальних вкладень у програми соціально-економічного розвитку області. Прийнято конкретні рішення щодо щомісячних видатків на будівництво об’єктів комунальної власності.
За інформацією сайту Волинської ОДА, на нараді також обговорено можливості облаштування у населених пунктах області додаткових зупинок на вимогу. Вирішено обрахувати середню вартість однієї такої зупинки та звернутися з конкретними пропозиціями до органів місцевого самоврядування і виконавчої влади.
Учасники наради внесли пропозиції щодо розподілу коштів обласного дорожнього фонду на облаштування доріг, що знаходяться у комунальній власності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
справедлива Показати IP 20 Січня 2009 15:48
нарешті, з 19 листопада минулого року, з часу введеня нових штрафів, первізники перестали зупинятись навіть там, де завжди найбільше пасажирів, а до найближчої зупинки треба йти більше кілометра.Мешканці села писали звернення в ОДА, та відповіді не отримали.Нікого це не хвилює. будуть розглядати пока літо не прйде і знов будуть дірки на дорогах латати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus