USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині обласне комунальне майно не продаватимуть?

13 Січня 2009 11:05
Начальник головного фінансового управління Волинської ОДА Ігор Никитюк 12 cічня під час спільного засідання постійної комісії Волинської облради з питань промисловості, транспорту та зв’язку і постійної комісії з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства розповів про плановані джерела надходжень до бюджету Волині на 2009 рік. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Никитюка, загалом бюджет Волині на цей рік становитиме понад 1 мільярд 100 тисяч гривень. Рівень дотаційності області має зрости на 2 відсотки.
 
Дохідна частина становитиме 214 мільйонів гривень. Як зазначив керівник головного фінуправління ОДА, основним джерелом надходжень (85%), як і раніше, залишається податок із доходів фізичних осіб. Проте якщо у минулі роки планувалося зростання таких доходів на кільканадцять процентів, то цьогоріч, навпаки – планові показники зменшили на понад 400 тисяч гривень. У проекті обласного бюджету передбачено, що від податків із доходів фізичних осіб надійде 151,9 мільйона гривень.
 
Планується, що надходження з земельного податку зростуть на 1,7% і становитимуть 13,2 мільйона гривень. Ігор Никитюк це пояснив тим, що у Луцьку пройде уточнення оцінки вартості землі й орендних ставок на землю місцеві ради Волині підвищать.
 
Натомість, через відсутність переліку об’єктів приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, надходжень від відчуження таких об’єктів у бюджеті Волині на 2009 рік не передбачено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus